Info

OCRpodden

OCRpodden med Andreas & Johan – en podcast om att tävla och träna på hinderbana. Här får du höra det senaste inom OCR, träningstips och intervjuer. Vårt mål är att du som lyssnar ska få inspiration till att träna bättre, roligare och mer varierat. Oavsett var du tränar. Fler hinder åt folket!
RSS Feed
OCRpodden
2018
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: October, 2017
Oct 25, 2017

OCRWC del 2, intervjuer och Coach Pain. I avsnitt 54 får du en fortsatt inblick i VM, hur många slog egentligen OCR-atleten Johan Ingemarsson genom att gå(!) banan och hur tränar du bäst när du är skadad? Det och mycket annat i ännu ett av våra längsta avsnitt. Enjoy! #flerhinderåtfolket

Oct 18, 2017

3 km sprint, mjukglass, Karin Karlsson, Jon Albon, Linus Hultegård, Hunter McIntyre, 20 mil dödsrace och massor mer när vi rapporterar från första dagen på världsmästerskapen i OCR i Kanada. Enjoy!

Oct 10, 2017

Vi fyller 1 år! Ett helt år har gått och vi blickar tillbaka till några höjdpunkter och reder ut saker som hemligheten till hur man blir riktigt bra på OCR, om vi klarat våra målsättningar för året och hur framtiden för OCRpodden kommer se ut. Och så klart massor mer. Fler hinder åt folket!

Oct 3, 2017

Tjurrusetspecial och tips för traillöpning! I veckans avsnitt får vi en djup inblick i Tjurruset Stockholm, vi får veta om Andreas fällde en ny stackare i starten och hur Magnus @ocrfighter laddar upp mitt i livspusslet. Sedan snackas det hej vilt om Ultimate Trail som Andreas försöker sälja in likt en TV-shopsreklam.

1