Info

OCRpodden

OCRpodden med Andreas & Johan – en podcast om att tävla och träna på hinderbana. Här får du höra det senaste inom OCR, träningstips och intervjuer. Vårt mål är att du som lyssnar ska få inspiration till att träna bättre, roligare och mer varierat. Oavsett var du tränar. Fler hinder åt folket!
RSS Feed
OCRpodden
2018
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: July, 2017
Jul 25, 2017

Johan har utmanat kropp och psyke genom att springa så kallade ultraintervaller. Andreas har köttat genom horder av vikingar och karoliner i Helsingborg på hinderbaneloppet Berzerk. Dessutom rapporteras det kort om antiklimaxet kring OCR-VMs nyheter men som vägs upp mot svenska framgångar på Spartan Ultra Beast i Edinburgh. Enjoy.

Jul 18, 2017

I detta avsnitt får ni träffa tjejerna bakom Mudlife OCR, hinderbaneloppet med hjärtat på det rätta stället. Det spekuleras friskt kring de rykten som florerar om EMs och VMs kommande locations och även hur Johan och Andreas gemensamma framtida barn kommer bete sig. Enjoy.

Jul 11, 2017

Johan har hallucinerat sig genom ett ultra-marathon i de Schweiziska alperna och bjuder på tre tips till dig som vill prova långlopp i berg. Andreas bjussar på massa hindertips från EM-hinderna och Andreas kreativitet når nya höjder när han rapporterar om medaljer.

Jul 5, 2017

Andreas rapporterar från EM och lyckas få till en kort intervju med båda vinnarna i eliten i short course. Dessutom har vi superviktig information från VM till dig som kvalat men inte bokat. Enjoy!

1