Info

OCRpodden

OCRpodden med Andreas & Johan – en podcast om att tävla och träna på hinderbana. Här får du höra det senaste inom OCR, träningstips och intervjuer. Vårt mål är att du som lyssnar ska få inspiration till att träna bättre, roligare och mer varierat. Oavsett var du tränar. Fler hinder åt folket!
RSS Feed
OCRpodden
2018
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: April, 2017
Apr 25, 2017

Säsongen är i gång och vi snackar genom helgens Tough Viking, vad ska man tänka på inför Ultimate OCR samt så blir det lite gött snack om olika GPS-klockor vi använder. Mycket nöje!

Apr 18, 2017

Hur har Toughest kommit att bli ett av Sveriges mest framgångsrika OCR? Hur ska man träna för att klara Swing Walk och hur överkommer man rädslan över Dragons Back egentligen? Det och massor mer får vi svar på i en intervju med Andreas Sjölin som precis slutat som projektledare och head coach över Toughest. Dessutom utmanas Johans Italien-skillz och vi går genom veckans lyssnarenkät.

Apr 11, 2017

Vi snackar om fenomenet benhinneinflammation och hur man kan hantera det. Hur ska man lägga upp träningen under intensiva perioder om man exempelvis har tävlingar tre helger i rad? Sedan får Andreas prata ordentligt om bakgrunden till varför han startade Ultimate OCR och vad du ska tänka på när du springer det.

Apr 4, 2017

Vi har träffat Styrkelyftaren, gladiatorn och numera Crossfit-atleten Jenny ”Kitsune” Adolfsson och snackat om att träna och tävla i styrka i olika format, vad som händer bakom kulisserna på Gladiatorerna egentligen och Jenny tipsar om hur vi OCR-atleter kan bli lite mer explosiva. Dessutom rapporterar vi om starten på OCR-säsongen med Military Fitness Boot Camp Challenge samt går genom veckans lyssnarenkät.

1