Info

OCRpodden

OCRpodden med Andreas & Johan – en podcast om att tävla och träna på hinderbana. Här får du höra det senaste inom OCR, träningstips och intervjuer. Vårt mål är att du som lyssnar ska få inspiration till att träna bättre, roligare och mer varierat. Oavsett var du tränar. Fler hinder åt folket!
RSS Feed
OCRpodden
2018
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: August, 2017
Aug 29, 2017

I OCRpoddens längsta avsnitt hittills så blir det bland annat rapport från Tough Viking Kungliga Djurgården. Där bjuds det på tårar, glädje, prestation och Andreas undrar var gränserna går för fusk. Sedan får vi veta hur det egentligen känns att springa 9 mil när vi rapporterar från Ultravasan. Det blir tå-tortyr, ordvitsar och snurrigheter när Johan försöker berätta hur det känns att springa en hel dag.

Aug 22, 2017

I veckans avsnitt bjuds det på allt du behöver veta inför varje hinder på Tough Viking Kungliga Djurgården! Sedan pratar vi även om våra relationer och tankar om Tough Viking samt rapporterar lite om lopp som varit. Allt är som det ska helt enkelt. Tipsa gärna en kompis som är ny i sporten om detta avsnitt.

Aug 15, 2017

I detta avsnitt ger både vi och ett gäng lyssnare tips till dig som är ny inom OCR eller som kanske ska springa ditt första lopp inom kort? Vi spekulerar också friskt kring varför lopp heter som de gör, vi går igenom statistik från lyssnaren Peter och vad som händer när du får feeling på ett löpband.

Aug 8, 2017

Johan har träffat Street workout-stjärnorna Malin “Malle” Jansson och Daniel Flefil som berättar om sin sport och hur vi vanliga dödliga kan bli starkare och smidigare utan att betala för dyra gymkort. Sedan blir det även reportage från den trio i OCR-lopp som gick av stapeln i helgen; The OCR Challenge, TYA Challenge och OCR24. Mycket nöje.

Aug 1, 2017

Andreas och Johan rapporterar från Mudlife OCR och går igenom allt från att vara sist-först i en tävling till vilka fötter som passar bäst på rampen. Johan får feeling i fäboden och dansar med vargar, Andreas har hittat slowmotionknappen på kameran och vill dokumentera. Välkommen till avsnittet som andas knätofs och loge.

1