Info

OCRpodden

OCRpodden med Andreas & Johan – en podcast om att tävla och träna på hinderbana. Här får du höra det senaste inom OCR, träningstips och intervjuer. Vårt mål är att du som lyssnar ska få inspiration till att träna bättre, roligare och mer varierat. Oavsett var du tränar. Fler hinder åt folket!
RSS Feed
OCRpodden
2018
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: January, 2017
Jan 31, 2017

Andreas har, tro det eller ej, överlevt det karaktärsbyggande hinderbaneloppet Tough Guy. I detta avsnitt får vi höra allt om detta ökända lopp där du badar genom iskallt vatten, krälar genom gyttja, eltrådar och måste skriva under en så kallad "death warrant" innan du får ut ditt startbevis.

Jan 24, 2017

I detta avsnitt diskuteras en stor mängd ämnen. Som minst sagt spretar. Ett avsnitt för dig som värmt upp poddandet ordentligt och inte kliver in för första gången. Andreas pratar om värmen på Tough Guy och hur långt ett skägg måste vara för att värma ansiktet. Antalet Svenskar, inlägg och nedladdningar rymmer ett stort antal nollor. Och vi bjuder också på lite konsumentupplysning när vi sågar en mask. Mycket nöje!

Jan 17, 2017

I detta avsnitt nördar vi bland annat ner oss i tips och utrustning du behöver för riktigt kalla OCR. Andreas menar att less is more, och vill utforska den minimalistiska filosofin. Johan utforskar Uppsalaakuten genom att cykla om kull med borttappad hjälm och testar sedan att hosta med repad bukmuskulatur. Känner du tomhet efter ett målgång på ett lopp? Och vilket av de två Europeiska mästerskapen väljer världmästaren Jonathan Albon? Det och mycket mer i veckans avsnitt. Mycket nöje.

Jan 11, 2017

Johan har varit i Nederländerna och rapporterat från den förmodligen mest tekniskt svåra hinderbanetävling som finns – Survivalrun Beltrum. Hur går det för gruppen från Uppsala Survival som tar sig genom banan? Hur startade egentligen sporten Survivalrunning och hur gick det för Johan? Sedan snackar vi också lite om träning på semestern eftersom Andreas passande nog är på Gran Canaria. Mycket nöje.

Jan 3, 2017

2016 är över och det var ett händelserikt år både för Andreas och Johan. I detta avsnitt listar vi bland annat våra bästa och sämsta hinderbaneupplevelser under året och siar lite om framtiden, vad sjutton kommer hända 2017 egentligen? Varför är Andreas saknad? Varför sprang Johan åt fel håll under Tough Viking? Och hur kommer det sig att Johans bästa minnen råkar vara Andreas sämsta minne? Det och mycket mer i vår årskrönika. Mycket nöje!

1