Info

OCRpodden

OCRpodden med Andreas & Johan – en podcast om att tävla och träna på hinderbana. Här får du höra det senaste inom OCR, träningstips och intervjuer. Vårt mål är att du som lyssnar ska få inspiration till att träna bättre, roligare och mer varierat. Oavsett var du tränar. Fler hinder åt folket!
RSS Feed
OCRpodden
2018
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October


All Episodes
Archives
Now displaying: December, 2016
Dec 27, 2016

I avsnitt 11 får vi veta mer om brandkåren och Andreas yrkesval som kanske inte var helt självklart från början. Vilken sport kan få en person som drömt att bli bagare som liten, ge upp pojkdrömmen och bli brandman i stället? Kan OCR göra brandmän duktigare i sitt yrke? Blir OCR enklare om man är brandman? Och vad hände när en barnvagn gick genom isen? Det och mycket mer får vi veta i veckans avsnitt. Mycket nöje.

Dec 20, 2016

I veckans avsnitt så gästas vi av vår gemensamma vän Johan Cajdert och det bjuds på lite julklappstips, det blir tips och erfarenheter om OCR i kallt väder och så snackar vi lite med Camilla och Johan som öppnat ett OCR-träningsläger i Spanien. Dessutom demonstrerar Juan på Extremfabriken lite hinderteknik! Mycket nöje!

Dec 13, 2016

I avsnitt 9 så får vi höra andra delen av intervjun med ultralöpningslegenden Rune Larsson. Rune berättar hur en död kanin kan bli en motivator på ultralopp. Han bjuder på en mental teknik för att överkomma hinder och vi får höra om vad äventyrslöpning är och varför alla borde prova på det. Sen svarar Johan och Andreas på en lyssnarfråga om hur man kan hantera skador och hur man kan få ihop träningen med livspusslet i övrigt.

Dec 6, 2016

I detta specialavsnitt så får vi lyssna på löparlegenden Rune Larsson berätta om hur man hittar löparglädje, varför ingen nybörjare behöver springa intervaller och hur du kan tackla ansträngning med avslappning under löpning. Dessutom får vi veta varför man kan lära sig allt man behöver veta om löpning från Galenskaparna.

1